Biciclete Sh & Noi

Experienta avuta pana in prezent in comertul cu biciclete a facilitat dezvoltarea acestui site, deoarece bicicletele prezentate sunt de calitate superioara.
VicSports.ro este un site de prezentare de biciclete second-hand si noi din Slobozia, Ialomita, cu experienta in vanzarea de biciclete si componente. Magazinul nostru si-a castigat prestigiul prin faptul ca bicicletele pe care le importam sunt de o calitate ireprosabila import Germania, realizate de producatori de biciclete renumiti cum sunt: Bulls,  Hercules, Scott, Peugeot, Merida, Kalkhoff, Pegasus, Triumph, KTM, Hera, Kettler, Dynamics, Giant, Dahon, Ideal, Bike Manufaktur, Koga Focus, Cannondale, Scott, Bianchi, Pinarello, Specialized.
Diversificarea considerabila a portofoliului de biciclete si respectiv cresterea constanta a numarului de clienti au fost doua dintre aspectele principale care ne-au determinat sa deschidem un depozit de biciclete second-hand. Ciclismul a devenit la ora actuala un adevarat trend si in tara noastra, chiar daca in tarile vestice acesta este de multa vreme promovat ca un stil de viata sanatos si o modalitate de transport ecologica.
Comercializarea bicicletelor se realizeaza doar la punctul nostru de vanzare. Nu trimitem biciclete prin Curierat Rapid, bicicletele trebuiesc probate, testate si verificate la gradul de uzura. Avem biciclete diferite marimi, modele si aspecte.

Pretul se face individual la fiecare bicicleta in parte dupa model, calitate, aspect. Preturi intre 250 – 2000 Lei adulti. Si 100-300 Lei copii.