Service Biciclete


Bicicletele au nevoie de intretinere regulata pentru a functiona in parametrii optimi. Se recomanda ca cel putin o data pe an sa faceti o revizie prin care sa curatati, reglati si ungeti bicicleta. Perioada recomandata pentru astfel de revizii este primavara, inainte de sezonul cald, si toamna, inainte de hibernare. Daca nu aveti timpul necesar sau cunostintele tehnice puteti sa veniti cu bicicleta la noi pentru o revizie chiar si personalizata.

Revizia mica include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; verificarea si ungerea lantului si o inspectie vizuala a bicicletei.
Revizia mare include: verificarea suruburilor; verificarea si reglarea franelor; verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea si ungerea lantului; reglajul butucilor; centratul rotilor; reglajul cuvetelor si o inspectie vizuala a bicicletei.
Revizia mare + centrat roti include: verificarea suruburilor; verificarea, reglarea si aerisirea franelor hidraulice (daca pe bicicleta sunt astfel de frane); verificarea, ungerea si reglarea schimbatoarelor; ungerea manetelor schimbatoarelor (daca se poate); verificarea, curatarea si ungerea transmisiei (lantul, pinioanele si angrenajul); schimbarea vaselinei din butuci si reglajul lor (daca sunt pe baza de bile); centratul rotilor; schimbarea vaselinei din cuvete (daca este pe baza de coroane) si reglajul acestora si o inspectie vizuala a bicicletei.