Service mobil

  Rezervare online (meniu „Rezervare service” ) sau telefonic.
  Venim la tine la ora dorita.
  Pedalezi in continuare linistit.

O revizie sau o reparație superficială, așteptarea îndelungată pentru reparații minore, lipsa unor piese uzuale pentru înlocuirea celor degradate sau pur și simplu lipsa de timp pentru a duce bicicleta la service, sunt lucruri de care cei mai mulți dintre noi se lovesc mult prea des. Noi ne bazam afacerea si pe aceste neajunsuri ale service-urilor tradiționale, în principal a inconvenientelor generate de lungimea perioadei de timp necesare efectuării acestui service.
Sistemul este cât se poate simplu: clientul ne contactează menționând pachetul de service dorit, iar la data și ora indicată de client o mașină se deplasează la adresa acestuia și efectuează pe loc reparațiile necesare….într-o idee simplă, serviceul vine la client.
Având în vedere continua dezvoltare și evoluție a industriei bicicletelor și mai ales a faptului că tot mai mulți clienți achiziționează biciclete și piese de la retailerii online și din webshop-urile aferente, noi credem ca este timpul sa se adapteze acestor schimbări, în caz contrar riscând să dispară.
Pretul unei deplasari este de 20 lei in orasul Slobozia iar in afara orasului 20 lei + 1,7 lei/km.
Pe langa pretul deplasari trebuie sa luati in calcul pretul manoperei + pretul pieselor.